sábado, 21 de diciembre de 2013

El món groc, "si creus ens els somnis, es faran realitat"


Sinopsi

El món groc és un món fantàstic que vull compartir amb tu, és el món dels descobriments que vaig fer durant els deu anys que vaig estar malalt de càncer. És curiós, però la força, la vitalitat i les troballes que fas quan estàs malalt serveixen també per quan estàs bo, en el dia a dia.
Aquest llibre et farà conèixer i entrar en aquest món especial i diferent, però sobretot et farà descobrir els «grocs»: el nou esglaó de l'amistat, les persones que no són ni els amants ni els amics, aquella gent que s'encreua a la teva vida i que amb una sola conversa pot arribar a fer-la canviar. No t'avanço res més, hauràs de llegir el llibre per poder començar a trobar els teus «grocs». Potser un d'ells sigui jo...
El món groc parla de com és de senzill creure en els somnis perquè es facin realitat. I és que creure i crear només són a molt poques lletres de distància.
A què esperes per saber qui són els teus «grocs», la nova manera de veure l'amistat!

Crítica

El Món Groc ( 2008)

Pense que qualsevol persona pot aprendre molt d'aquest llibre ja que relata les experiències personals del Alberto Espinosa i de com va superles i curar-se fins al dia d'avui.

És un llibre d'unes 176 pàgines fàcil i còmode de llegir.

Altres obres:

2010: Tot el que podriem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo
2011: Si tu em dius vine, ho deixo tot... però digue'm vine
2013: Brúixoles que busquen somriures perduts

No hay comentarios:

Publicar un comentario